Markedsføring av Sandvika Videregående

7 06 2010

Hva tilbyr vi deg?

– Et godt læringsmiljø

– En sentral skole

– Moderne læringsmetoder

– Satsing på fremtiden

– Grunnlaget du trenger for å forme din egen fremtid

De fire studieretningene

Generell Studiespesialisering (SSP/ST)
Studiespesialisering er et fag for deg som vil studere på et universitet etter at du har fullført videregående her på Sandvika. Liker du fag som samfunnsfag, naturfag og matte er en studiespesialiserende retning noe for deg. Når du begynner i Vg2 skal du velge hvilke fag du vil ha i tillegg til ett av fellesfagene over. Da skal du velge fag som for eksempel fysikk, biologi og kjemi. Så kom innom på Sandvika og forbered deg til studier på studiespesialisering.

Helse og sosialfag (HE)
Er du trygg på deg selv og valg du tar, og hvis du er glad i å jobbe med mennesker er denne linjen noe for deg. Kan du samarbeide med andre mennesker kommer du til å klare deg fint på denne linjen. Retningen vil gi deg kunnskap om sykdommer som man får på grunn av levemåten, evnen til å ha egne holdninger og forskjeller kulturelt sett. Er du alt dette er Helse og Sosialfag den perfekte retningen for deg. Vi gleder oss til å se deg neste år!

Medier og Kommunikasjon (MK)
Medier og kommunikasjon er for deg som liker å ta bilder, filme, lage reklamer og designe nye ting og for deg som liker å holde på med Photoshop. Du får kraftigere PC’er enn de som går studiespesialisering fordi de brukes på en annen måte, og du får trening i å ta bilder, Photoshop og InDesign – de to siste er programmer du kommer til å holde med mye på. I tillegg gir programfaget studiekompetanse sånn at du kan studere senere i livet. Hvis du har et ønske om å jobbe innen mediebransjen er dette en god start, og det skader ikke å være kreativ heller. Lærerene er gode og har mye kunnskap om fagene sine, så du kommer garantert til å lære noe. Dessuten er Medier og Kommunikasjon et praktisk fag – du gjør mye selv – så er du lei mange av de andre fagene er dette en linje for deg. Kommende fotografer og journalister er velkomne her så det er bare å ta en tur innom MK-avdelingen til Sandvika. Velkommen!

Tilrettelagt Opplæring (TO)
I tillegg til de tre hovedlinjene, har Sandvika et opplegg som kalles tilrettelagt opplæring. Der er det 20 plasser hvor funksjonshemmet ungdom kan få den hjelpen de trenger. Her blir det felles undervisning i mat og helse, kroppsøving, norsk, matematikk og andre studieforberedende fag. Mye av undervisningen skjer med praktiske oppgaver, så stikk gjerne en tur innom!

Reklamer

Handlinger

Information

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: